Mittwoch, 30. März 2016

"Υπέρβαση ορίου» - ιδρυτής της εταιρείας μισθοφόρων Blackwater στο στόχαστρο των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών !!!

"Υπέρβαση ορίου» - ιδρυτής της εταιρείας μισθοφόρων Blackwater στο στόχαστρο των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών!
 

Το περιοδικό The Intercept αποκάλυψε τα σχέδιά του περιβόητου ιδρυτή εταιρείας μισθοφόρων Blackwater, Erik Price επέμβαση στην Λιβύη και την ανοικοδόμηση της Blackwater. Το υλικό διέρρευσε απευθείας από της μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών. Erik Price, ο οποίος στο παρελθόν μπορούσε να στηριχθεί στην υποστήριξη των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, έχει προφανώς πέρασε μια αόρατη γραμμή, σχεδιάζοντας με την κινεζική κυβέρνηση μια επέμβαση στην Αφρική .

Ο Erik Price είναι ο ιδρυτής της εταιρείας Blackwater που μετονομάστηκε σε Frontier Services Group. Για τον Erik Price ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα από το αμερικάνικο Υπουργείο Δικαιοσύνης και άλλων φορέων, γιατί εξακολουθεί να προσπαθεί να πουλήσει στρατιωτικές υπηρεσίες σε ξένες κυβερνήσεις. Επιπλέον κατηγορείτε για ξέπλυμα χρήματος. Οι δύο δημοσιογράφοι Matthew Cole και ο Jeremy Scahill συνεχίζουν να ερευνούν για της τρέχουσες δραστηριότητες του αρχηγού των μισθοφόρων Erik Price.


Οι νέες νομικές έρευνες ξεκίνησαν επειδή ο Erik Price προσπάθησε να πουλήσει στρατιωτικές υπηρεσίες στους "παίκτες" στο Λιβυκό εμφύλιο πόλεμο. Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό The Intercept, η διαδικασία επεκτάθηκε πολύ γρήγορα, γιατί η εταιρεία του Erik Price Frontier Services Group έχει δημιουργήσει είδει ένα λογαριασμό για τις προγραμματισμένες δραστηριότητες του στην Λιβύη, στην Τράπεζα της Κίνας, και τώρα έχει καταγγελίες για στις δραστηριότητές του από την κινεζική δικαιοσύνη. 

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης, απ όπου ο Matthew Cole και ο Jeremy Scahill ζήτησαν γνωμοδότηση, τώρα προσπαθεί να αποκαλύψει τι είδους σχέση υπάρχει μεταξύ του Erik Price και των κινέζικων μυστικών υπηρεσιών.

Ο Erik Price, αποκαλύφθηκε ματά από τα εγκλήματα των μισθοφόρων του στο Ιράκ, και έγινε επίκεντρο στα μεγάλα διεθνή ΜΜΕ. Ο δικηγόρος του, η Victoria Toensing ας αρνηθείς όλες τις σχετικές κατηγορίες. Η Victoria Toensing αναφέρεται επίσης στους ισχυρισμούς του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος ως "πλήρης ανοησία".

Εικόνα από το πρόγραμμα της Λιβύης του Erik τιμή από το 2015, που προσφέρονται στο θωρακισμένα οχήματα, ελικόπτερα, σκάφη και αεροσκάφη επιτήρησης για τον έλεγχο των συνόρων.
Εικόνα από το πρόγραμμα της εταιρίας Blackwater τουErik Price στην Λιβύη του Erik το 2015, που προσφέρονται θωρακισμένα οχήματα, ελικόπτερα, σκάφη και αεροσκάφη επιτήρησης για τον έλεγχο των συνόρων.


Ο Matthew Cole και ο Jeremy Scahill μίλησαν με πάνω από 6 θυγατρικές εταιρείες που συνδέονται με τον Erik Price, συμπεριλαμβανομένων και των νυν και πρώην συνεργάτες του. Σε αυτούς υπάρχουν πρώην αρχηγοί αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών και άλλες πηγές, οι οποίοι είναι εξοικειωμένοι με τη διαδικασία. Όλα αυτά γίνονται με την ανωνυμία ως προϋπόθεση, στο πρόσωπό τους διότι είναι μια εν εξελίξει έρευνα. Επιπλέον, το περιοδικό The Intercept είχε επεξεργασμένη εικόνα σε διάφορες μυστικές προτάσεις έργων, όπου ο Erik Price και οι στενότεροι σύμβουλοί του θα πρόσφεραν τις παραστρατιωτικές υπηρεσίες τους σε ξένους εταίρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Matthew Cole και Jeremy Scahill η αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούν πάνω από ένα χρόνο, της επικοινωνίες και της κινήσεις του Erik Prince. Διάφορες πηγές, μεταξύ των οποίων δύο άτομα βρίσκονται σε επιχειρηματικές σχέσεις με τον Prince, επιβεβαιώνουν ότι η "σημερινή αμερικανική κυβέρνηση" παρακολουθεί και ερευνά τις κινήσεις του Price. Εκείνοι που συνεργάζονται με τον Price, συμβουλεύετε να διακόψουν την συνεργασία μαζί του.
Ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο των ΗΠΑ καταδίκασε τέσσερις πρώην υπάλληλους της εταιρίας Blackwater ιδιωτικής ασφάλειας για πυροβολισμούς 30 ιρακινών αμάχων το 2007 στη Βαγδάτη. Οι κατηγορούμενοι, ο πρώην φύλακα Nicholas Slatten κρίθηκε ένοχος για φόνο, οι συνεργάτες του Paul Slough, Evan Liberty και ο Dustin Heard για ανθρωποκτονία και για αρκετές άλλες περιπτώσεις.

Λόγο των διεθνή σκανδάλων της εταιρίας Blackwater Erik Price ξεκίνησε το 2010 να την πωλήσει. Ωστόσο, συνέχιζαν η αμφιλεγόμενες δραστηριότητές της με ιδιωτικές εταιρείες ασφάλειας, όπως επιχειρήσεις στη Σομαλία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Τέλος, ο Price άρχισε, ως πρώην SEAL του Ναυτικού και αυτοαποκαλούμενος Αμερικανός πατριώτης, ισχυρότερες σχέσεις με ισχυρούς ανθρώπους στο Κινέζικο Κομμουνιστικό Κόμμα.

Σε Ιανουάριο του 2014 Price ξεκίνησε επίσημα την επιχείρηση με τη μεγαλύτερη κρατική εταιρεία επενδύσεων της κινεζικής κυβέρνησης, του Ομίλου CITIC και ίδρυσε μια νέα εταιρεία, την Services Group Frontier (FSG), η οποία έχει επισήμως την έδρα της στο Χονγκ Κονγκ. Ο Όμιλος CITIC είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής στη νέα εταιρεία του Price, και δύο μέλη των Υπηρεσιών του Ομίλου Frontier είναι Κινέζοι υπήκοοι.

Παρά την αμφίβολη προέλευση της χρηματοδότησης της Frontier Services Group και παρά την κακή δημοσιότητα του Erik Price ήταν σε θέση να προσλάβει μια εντυπωσιακή σειρά των πρώην στρατιωτικών και μυστικών αξιωματούχων των ΗΠΑ για το νέο έργο. Ένα κλειδί για την επιτυχή πρόσληψη ήταν η περιγραφή του Price, ότι η FSG δεν προσφέρει "σωστές" στρατιωτικές υπηρεσίες. Είναι απλά μια αεροδιαστημικής και logistics εταιρεία που εστιάζει δήθεν για τη ναυσιπλοΐα στην Αφρική και αλλού. Η εταιρεία αναφέρει επίσης εκκενώσεις υψηλού κινδύνου από εμπόλεμες ζώνες.

Σύμφωνα με την περιγραφή του Erik Price νέα του εταιρεία εργάζεται για την "ειρήνη και την οικονομική ανάπτυξη". 

Επιπλέον, οι κινεζικές εταιρείες στην Αφρική για την υποστήριξη της εταιρίας του Price, μπόρεσαν να εργάζονται με ασφάλεια. Πίσω από τις πλάτες της διαχείρισης των επιχειρήσεων FSG (Frontier Services Group), ο Erik Price οδηγήθηκε να έχει διπλή ζωή. Αυτό δείχνει η έρευνα του Matthew Cole και Jeremy Scahill.

Κατά συνέπεια, ο 
Erik Price εργάστηκε με μια μικρή ομάδα από "πιστούς" υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένου ενός πρώην στρατιώτη της Νότιας Αφρικής κομάντο, πρώην πιλότος της Βασιλικής Αυστραλιανής Πολεμικής Αεροπορίας και ενός δικηγόρου με διπλή υπηκοότητα στις ΗΠΑ και το Ισραήλ, επειδή είχε κρυφές ιδιωτικές επαφές με τη CIA και με "ιδικούς" για εντολές ανοικοδόμηση. Ο Erik Price προσπάθησε με τη μέθοδο "εταιρείες γραμματοκιβώτια" (δηλαδή χωρείς έδρα) με ξένα ιδρύματα που προσφέρουν παραστρατιωτικές υπηρεσίες να κλείσει συνεργασίες.Από το 2014, ο Price έχει ταξιδέψει τουλάχιστον σε 6 χώρες για τη χρήση των ιδιωτικών στρατιωτικών δυνάμεων του διαθέσιμες σε διάφορες μορφές. Έτσι είχε κρυφά συναντήθηκε με πολλούς αφρικανικούς αξιωματούχους. Μεταξύ αυτόν των χωρών ήταν και η Λιβύη, η οποία προς το παρόν έβαλε αυστηρούς περιορισμούς από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και των Ηνωμένων Εθνών. Η χώρα υπόκειται σε σοβαρούς περιορισμούς όσον αφορά την οικονομική και αμυντικών δραστηριοτήτων της.
Μέρος του έργου Νοέμβριο Erik Πρίγκιπα Πρόταση για τη Νιγηρία να ξεκινήσει αεροπορικές επιδρομές στη βορειοανατολική της χώρας σε Boko Haram.
Μέρος του έργου τον Νοέμβριο, Πρόταση από Erik Price για τη Νιγηρία να ξεκινήσει αεροπορικές επιδρομές στη βορειοανατολική της χώρας σε Boko Haram.

Ένα πρόσωπο που γνωρίζει καλά την στρατηγική του Erik Price, ομολόγησε στο περιοδικό The Intercept, ότι ο αγώνας κατά των μεταναστών είναι μια ψεύτικη δικαιολογία . Στην πραγματικότητα, είναι μια "κερκόπορτα" για της "κινητικές" θανατηφόρες επιχειρήσεις στη Λιβύη". "Κατά τη διάρκεια της ημέρας ασχολούνται με τους μετανάστες», είπε, αλλά τη νύχτα πάνε στα γραφεία των όπλων λαθρεμπόρων, των εμπόρων ναρκωτικών και των διαδρομών που κινούνται η αντάρτες. "Αυτοί είναι οι "μηχανικοί μέθοδος" του Price.

"Η κρίση των προσφύγων είναι απλά μια δικαιολογία Price για να φέρει τους μισθοφόρους του στη Λιβύη" υποστηρίζει ο Malcolm Nance, ένας πρώην αξιωματικός του Αμερικανικού Ναυτικού, ιδικός στις ειδικές δυνάμεις και με μεγάλη εμπειρία στη Λιβύη. "Πιστεύετε πραγματικά ότι κάποιος θα λύσει το πρόβλημα της μετανάστευσης με την "τεχνολογία" και με μια σειρά δυτικών μισθοφόρων;"
Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen