Sonntag, 6. März 2016

Ποιοι είναι τα ‘’ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ";


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ · ΚΥΡΙΑΚΗ, 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
Μτφρ: Γ. Βουδούρης – 2016-03-06

Dane Arr

Τα "Λευκά Καπέλα» είναι μια αλληγορική αναφορά στους "καλούς" και προέρχεται από την αμερικανική κινηματογραφική παράδοση, σύμφωνα με την οποία οι καλοί καουμπόηδες φορούσαν πάντα άσπρα καπέλα και οι κακοί, (ληστές, ζωοκλέφτες, κακοποιοί, τσιφλικάδες) φορούσαν πάντα μαύρα καπέλα.
Αρχικά αναφερόταν σε μια μυστική ομάδα κυβερνητικών υπαλλήλων (ΗΠΑ) που εργάζονταν προς όφελος του λαού από τα τέλη της δεκαετίας του ενενήντα, αντιστεκόμενοι στην κλίκα. 

Προέρχεται από τις επιστολές που γράφτηκαν από κάποιο άτομο, γνωστό τότε ως ‘’το περιστέρι’’, το οποίο άρχισε να δημοσιοποιεί τον μυστικό νόμο γνωστό ως NESARA, και που αναφέρεται στις πηγές του ως «Λευκά Καπέλα». Ο NESARA ήταν ένα πραγματικός νόμος που δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα ενός χαμένου νομικού δικαστικού αγώνα από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και τις τράπεζες το 1993, και ο NESARA δημιουργήθηκε για να επιλύσει αυτό το νομικό ζήτημα. Μια ειδική ομάδα προσωπικού του Ναυτικού των ΗΠΑ ήταν επιφορτισμένη με την εφαρμογή του και οι προσπάθειές τους τελικά θα κορυφώνονταν με την ανακοίνωση του το Σεπτέμβριο του 2001. Ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος κίνησε τα νήματα για την δολοφονία όλων των μελών αυτής της ομάδας και έτσι η εφαρμογή του νόμου σταμάτησε.

Η ομάδα υλοποίησης ‘’στήθηκε’’ για να δολοφονηθεί με το να βρίσκεται σε ένα ορισμένο μέρος και σε μια ορισμένη ημερομηνία και ώρα, προκειμένου να επικυρώσει τον νόμο. Αφού συγκεντρώθηκε, έγινε η ‘’επίθεση’’ στους Δίδυμους Πύργους και το Πεντάγωνο στις 9/11/2001 είχε δε ως αποτέλεσμα να εξαλειφθεί όλη την ομάδα και κατόπιν με την χρήση του νόμου Patriot, που πέρασε την επόμενη κιόλας μέρα των γεγονότων της 911 να αποκρυβούν όλες οι εργασίες της.

Τα μέλη της ομάδας του Ναυτικού βρίσκονταν στα γραφεία τους στο Πεντάγωνο, όταν αυτό χτυπήθηκε από ένα βλήμα κρουζ που χρησιμοποιείται εναντίον πλοίων και είναι σχεδιασμένο να χτυπάει ακριβώς πάνω από την ίσαλο γραμμή και να διεισδύει στο μηχανοστάσιο πριν να εκραγεί. Ένας ηλεκτρονικός ‘’φάρος’’ τοποθετήθηκε στα γραφεία των μελών της ομάδας για να το καθοδηγεί. Κανένα επιβατικό αεροπλάνο δεν ενεπλάκει.

Το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου στέγαζε το σύνολο του μηχανογραφικού κέντρου των διαδικασιών για την εφαρμογή του NESARA, επειδή οι υψηλού επιπέδου διοργανωτές, (Greenspan, Κλίντον) το έστησαν κατ’ αυτόν τον τρόπο. Όλες οι λειτουργίες της εφαρμογής τοποθετήθηκαν σε γραφεία που βρίσκονταν στα κτίρια του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου (συμπεριλαμβανομένου και του Κτιρίου Επτά). Όταν βρέθηκαν όλοι εκεί το πρωί της 911 δέχθηκαν επίθεση από δολοφόνους που δολοφόνησαν όλους όσους συνδέονταν με τις διαδικασίες του νόμου. Στη συνέχεια, όλα τα κτίρια που εμπλέκονταν κατεδαφίστηκαν με προεγκατεστημένα εκρηκτικά. Το έργο αυτό ανατέθηκε σε ομάδες προερχόμενες εκτός των ΗΠΑ, ως επί το πλείστον εγκληματίες και άψυχους εργάτες που βρέθηκαν μέσα από τους παγκόσμιους μηχανισμούς πληροφοριών των ΗΠΑ, και προέρχονταν κυρίως από το Ισραήλ.

Έτσι, σε μια μέρα, στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001, δολοφονήθηκε το σύνολο της αρχικής ομάδας των "Λευκών Καπέλων’’ και το ιστορικό τους σβήστηκε από τα αρχεία.

Τώρα αποκαλούμε τους ομολόγους τους "Λευκά Καπέλα" επίσης. Είναι οργανωμένοι σε παγκόσμιο επίπεδο αυτή τη φορά και περιλαμβάνουν πολλά περισσότερα άτομα απ’ όσα περιλαμβάνονταν κατά την 911, και μάχονται για την καταστροφή της συμμορίας των αδίστακτων εγκληματιών. Σήμερα αυτή η ομάδα είναι πιο μυστικοπαθής και τα μέλη της προσλαμβάνονται όχι μόνο μέσα από τα τίμια μέλη της επιβολής του νόμου, αλλά και από μέλη εξωκοσμικών πολιτισμών, και ανθρώπους της Έσω Γης, οι οποίοι είναι εδώ για να εξουδετερώσουν τις δυνάμεις και τις δραστηριότητες των άψυχων εγκληματιών των οποίων η υψηλή κατεύθυνση προέρχεται από την Συμμαχία των Archon, μιας ολιγαρχικής κοινωνίας γαλαξιακών εγκληματιών, που έχουν χρησιμοποιήσει την Γη ως χωματερή για τις ψυχές εκείνων που δεν θα ήταν κατάλληλοι για drones (κατευθυνόμενες οντότητες) σε άλλους κόσμους στις πολύ-αστρικές κοινωνίες τους.

Τα "Λευκά Καπέλα" είναι τώρα η Πλανητική Αντίσταση. Η ευρεία γνώση του τι έχει συμβεί και του τι συνεχίζει να συμβαίνει στην παρούσα, έχει ενοποιήσει ειλικρινείς άντρες και γυναίκες σε όλο τον γαλαξία, που έχουν δεσμευθεί να τερματίσουν την βασιλεία του σκότους που έχει τόσο βασανίσει τον πλανήτη μας. Αυτά τα «Λευκά Καπέλα» συνασπίστηκαν όχι μόνο στο όνομα της δικαιοσύνης, αλλά και στο όνομα του Δημιουργού για να χρησιμοποιήσουν τις αυξανόμενες σε ένταση συχνότητες για ένα αιώνιο Γεγονός που θα απαλλάξει αυτόν τον πλανήτη από το κακό για πάντα. Το πέρασμα του ηλιακού μας συστήματος μέσα από τον χώρο υψηλών ενεργειών, καθιστά τώρα αυτές τις προόδους της αγάπης και της αλήθειας δυνατές όσο ποτέ άλλοτε.

Τα «Μαύρα Καπέλα» είναι ‘’τελειωμένα’’. Ο χρόνος τους, και ο σκοπός τους έχουν φτάσει στο τέλος τους. Ο τεράστιος πληθυσμός του πλανήτη μας πρόκειται τώρα να εισέλθει σε μια εποχή καθολικής υπηρεσίας προς όλην την Δημιουργία. Η γενετική μας, το πνεύμα μας και οι ψυχές μας έχουν αναπτυχθεί και δοκιμαστεί για να ανταποκριθούν στις ανάγκες της του φωτός και της αγάπης που θα θεραπεύσουν τον Γαλαξία και θα φέρουν το σύνολο των όντων του σε Ένωση Αγάπης και Ειρήνης. Η διαίρεση και οι διαμάχες δεν θα είναι πια μέρος του ‘είναι’ μας, καθώς οι υψηλότερες συχνότητες διώχνουν την άγνοια και το φόβο από την ύπαρξή μας.

Σύντομα, θα είμαστε όλοι ‘’Λευκά Καπέλα’’, ακτινοβολώντας το λευκό φως της αγάπης, της αλήθειας και της ειρήνης σε όλον τον Γαλαξία. Είναι το πεπρωμένο μας. Πάντα ήταν το πεπρωμένο μας. Είμαστε ο λαός της Γης.

_________________________________________________________

Δύο πράγματα να περιμένετε να συμβούν στο άμεσο μέλλον:
- Την συντριβή των Τούρκων και των Σαουδαράβων από τους Ρώσους και μάλιστα με τρόπο που θα αφήσει άφωνη την οικουμένη. Οι Ρώσοι θα τους λειώσουν με τέτοιο τρόπο, που θα τους αναγνωρίσει ο κόσμος σαν την μοναδική αήττητη υπερδύναμη στον πλανήτη.

- Την ανατροπή της Χαζαρικής κλίκας που κυβερνά παράνομα τις ΗΠΑ μέσω της ιδιωτικής εταιρείας της Washington D.C. από τους δημοκρατικούς στρατηγούς του Πενταγώνου με την βοήθεια των "Λευκών Καπέλων", την επαναφορά των ΗΠΑ στο αρχικό τους σύνταγμα και την διακήρυξη της εφαρμογής του νόμου N.E.S.A.R.A.

N. Kastanias

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen