Mittwoch, 23. März 2016

ΕΡΤ Α.Ε. την οποία πληρώνει ακόμα ο ελληνικός λαός μέσα από την ΔΕΗ !!! (ΒΙΝΤΕΟ)
Η κρατικές ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες, έγιναν Ανώνυμη Εταιρεία (ΕΡΤ Α.Ε.) της οποίες πληρώνει ακόμα ο ελληνικός λαός στον λογαριασμό της ΔΕΗ ΕΔΩ 


Η κρατική ραδιοτηλεόραση ΕΡΤ έκλεισε στις 11 Ιουνίου 2013 με μια αμφιλεγόμενη απόφαση της κυβέρνησης Σαμαρά που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Άνοιξε ξανά στις 11 Ιουνίου 2015 με την μετονομασία και την αλλαγή του καταστατικού της ΝΕΡΙΤ.

λίγο ιστορία για να δούμε όλο το σχέδιο προδοσίας κατά του ελληνικού λαού
ότι θελαν κάναν ... εφόσον είχαν και το πεπόνι και το μαχαίρι 

Hugh Greene


Nωρίτερα το Εθνικό Ίδρυμα Ραδιοφωνίας, το οποίο είχε ιδρυθεί το 1938 και διαχειριζόταν τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και τον δημόσιο τηλεοπτικό σταθμό.

Η έκθεση που συνένταξε το 1975 ο επί πολλά χρόνια διοικητής του BBC, Χιου Γκριν (Hugh Greene), έκανε προτάσεις αναδιοργάνωσης, όπως μετατροπή του φορέα σε Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, αποστρατιωτικοποίηση της ΥΕΝΕΔ ΕΔΩ και συγχώνευσή της με την ΕΡΤ, ενώ ζητούσε αλλαγή νοοτροπίας και καλύτερη χρηματοδότηση. Οι προτάσεις αυτές για διάφορους λόγους δεν ελήφθησαν όλες υπόψη κατά τη σύνταξη του νόμου.

Σημαντικές αλλαγές στο νομικό καθεστώς και τη λειτουργία της ΕΡΤ έγιναν στην διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ Κυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου, χαρακτηρίζεται, όμως, από έντονη παρεμβατικότητα στη λειτουργία και συχνές αλλαγές διευθυντών στην τηλεόραση. Στα τέλη του 1982 η ΕΡΤ πήρε υπό τον έλεγχό της την Υπηρεσία Ενημερώσεως Ενόπλων Δυνάμεων (Υ.ΕΝ.Ε.Δ.), την οποία μέχρι τότε διαχειρίζονταν οι Ένοπλες Δυνάμεις.

Σε μια νέα νομοθετική παρέμβαση στα τέλη του 1987, με το νόμο 1730, η ΕΡΤ και η ΕΡΤ2 ενοποιήθηκαν σε ενιαίο ραδιοτηλεοπτικό φορέα με την επωνυμία ΕΡΤ ΑΕ με 5 ραδιοφωνικούς σταθμούς και 2 τηλεοπτικά κανάλια, την ΕΤ1 και την ΕΤ2, όπως μετονομάστηκαν εκ νέου.


Το πονηρό και ανθελληνικό σχέδιο της κομματικής πολιτικής στην Ελλάδα

Στις 11 Ιουνίου 2013, ο αρμόδιος Υπουργός Τύπου και Μέσων Ενημέρωσης, και κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου Ν.Δ.
, ανακοίνωσε πως τα μεσάνυχτα της ιδίας μέρας η ΕΡΤ θα έκλεινε οριστικά και οι 2.656 εργαζόμενοι της θα απολύονταν. Γύρω στα μεσάνυχτα διακόπηκε η εκπομπή σήματος σταδιακά σε όλη την Ελλάδα, με την επέμβαση των ΜΑΤ στους πομπούς που διέθετε η ΕΡΤ.

Φώτο οικογένεια Κεδίκογλου Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ ...


Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, τα δύο κόμματα που σχημάτισαν την κυβέρνηση συνεργασίας η οποία προέκυψε από τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 περιελάμβαναν στο πρόγραμμά τους την επαναλειτουργία της ΕΡΤ. 

Στις 28 Απριλίου 2015, υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το σχετικό νομοσχέδιο,σύμφωνα με το οποίο η ΝΕΡΙΤ μετονομαζόταν σε ΕΡΤ, και το οποίο περιελάμβανε αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του οργανισμού και προέβλεπε την επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων. Η ΕΡΤ επαναλειτούργησε στις 11 Ιουνίου 2015 (ΕΡΤ Α.Ε.). Βγήκαν στον αέρα οι τηλεοπτικοί σταθμοί ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, και ΕΡT HD και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί, οι οποίοι είναι το Πρώτο, το Δεύτερο, το Τρίτο Πρόγραμμα, η ΕΡΑ Σπορ, η Φωνή της Ελλάδας, ο Kosmos 93,6, η ΕΡΤ3 Μακεδονίας (που την συγκροτούν οι σταθμοί 102 FM και 95,8 FM) και οι 19 περιφερειακοί σταθμοί. Στις 29 του ίδιου μήνα, επαναλειτούργησε και ο τηλεοπτικός σταθμός EΡT3 μέσω πλέον της ΕΡΤ, ενώ προηγουμένως λειτουργούσε ανεπίσημα από το εγχείρημα της EΡΤ OPEN.


Δείτε την ανακοίνοση της Εταιρείας ΕΡΤ Α.Ε.

Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση Ανώνυμη Εταιρεία – ΕΡΤ (Ν.4324/29.04.15)


Με το Νόμο 4324 /29.04.2015 (ΦΕΚ Α 44/29-4-2015) ανασυστάθηκε η «Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση Ανώνυμη Εταιρεία (Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.)».

Σύμφωνα με τον υπόψη Νόμο όλοι οι προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας, όπως και η ΔΕΗ, είναι υποχρεωμένοι να εισπράττουν μέσω των λογαριασμών ρεύματος το ανταποδοτικό τέλος υπέρ της εταιρίας ΕΡΤ Α.Ε.

Το ύψος του ανταποδοτικού τέλους ανέρχεται στο ποσό των 3€ μηνιαίως (δηλαδή 36€ το χρόνο) ανά παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και υπολογίζεται σε κάθε λογαριασμό των προμηθευτών ηλεκτρικής ενέργειας για τη χρονική περίοδο στην οποία αυτός αναφέρεται.

Απαλλάσσονται από τα ποσά υπέρ ΕΡΤ:

1. οι μετρητές που αφορούν σε κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικιών
2. το Ελληνικό Δημόσιο
3. τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου
4. οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης
5. οι πάσης φύσεως Χριστιανικοί Ιεροί Ναοί, Ναοί και χώροι λατρείας (?) και τα νεκροταφεία
6. οι παροχές που ηλεκτροδοτούν αρδευτικές, κτηνοτροφικές και πτηνοτροφικές μονάδες
7. οι λογαριασμοί ρεύματος των πελατών, που η αξία ηλεκτρικής ενέργειας δεν υπερβαίνει το ποσό των 10€ μηνιαίως. Με άλλα λόγια το τέλος υπέρ ΕΡΤ A.E. δε χρεώνεται στους λογαριασμούς ρεύματος όπου η κατανάλωση είναι πολύ μικρή ή μηδενική. 

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Σταύρος Καπάκος

Ο Σταύρος Καπάκος είναι ο νέος γενικός διευθυντής ενημέρωσης της ΕΡΤ Α.Ε., ως και τις 17 Φεβρουαρίου 2017, μετά από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, μετά από την ολόκληρωση της σχετικής διαδικασίας. Η ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια αναφέρει τα εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο, λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση του Διευθύνοντος Συμβούλου σχετικά με την επιλογή του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης, μετά την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη της θέσης του Προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης της ΕΡΤ Α.Ε., ορίζει, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 9 (παρ. 11, περ. α) του Ν. 4173/2013, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, τον κ. Σταύρο Καπάκο στη θέση του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης. Η θητεία του ορίζεται για ένα έτος, ξεκινά από σήμερα, 18.02.16 και λήγει την 17.02.17. Η θητεία μπορεί να παρατείνεται με κοινή συμφωνία των μερών για ένα έτος κάθε φορά και για συνολικό χρονικό διάστημα έως τρία έτη, ήτοι έως την 17.02.19 κατ’ ανώτατο όριο.”


Εταιρεία ERT A.E. η οποία πρακτικά και νομικά ανήκει πλέον στον ιδιωτικό τομέα ... πάρ`το αυγό και ακούρευτο ... 

Με την δικαιολογία ενημέρωση τον ΛΑΘΡΟ-μεταναστών, η Εταιρεία ΕΡΤ Α.Ε. προβάλλει δελτίο ειδήσεων στα αραβικά και δίνει έτσι δικαιώματα και έδαφος στους ΛΑΘΡΟ-μετανάστες. Την απόφαση να προβάλει αραβικό δελτίο ειδήσεων μέσα από ελληνικές κρατικές συχνότητες από η Εταιρεία ΕΡΤ Α.Ε. προϋποθέτει την έγκριση της ελληνικής κυβέρνησις ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, και του Εθνικού Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ).

Πόσα εισπράττει η Εταιρία ΕΡΤ Α.Ε. μηνιαίως από τους Έλληνες ?


ανά νοικοκυριό Ευρώ 48,00  X  10.000.000.  =  4 ΔΙΣ τον μήνα ...
πολλά τα λεφτά για μια Α.Ε. ......... άραγε φορολογείται ;;; 

*********


Δελτίο ειδήσεων της Εταιρεία ΕΡΤ Α.Ε.  για τους ΛΑΘΡΟ-μετανάστες στα αραβικά

Ολιγόλεπτο δελτίο ειδήσεων στα αραβικά με χρηστικές πληροφορίες για τους ΛΑΘΡΟ-μετανάστες που εισβάλουν κατά χιλιάδες μέσον της Τουρκίας με την εντολή του Τούρκου Πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα, 
έβγαλε στον αέρα η Εταιρεία ΕΡΤ Α.Ε.. 

Μέσω του δελτίου της Εταιρεία ΕΡΤ Α.Ε. οι "ελληνικές αρχές" (ποιες και πόσες είναι η ελληνικές αρχές ?) ζήτησαν από τους πρόσφυγες (διαστρέβλωση και παραπληροφόρηση των Ελλήνων δεν είναι πρόσφυγες είναι ΛΑΘΡΟ-μετανάστες!) να εμπιστεύονται το ελληνικό κράτος (η Εταιρεία ΕΡΤ Α.Ε. μιλά εκ μέρους όλων των Ελλήνων, γιατί το κράτος ειναι οι Έλληνες πολίτες και όχι η εκάστοτε κυβέρνηση) επισημαίνοντας, ότι «Φυλλάδια και πληροφορίες που δεν προέρχονται από το κράτος (?) ή αναγνωρισμένους φορείς (σε ποιους φορείς αναφέρετε ακριβώς δεν μας λέει) μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την ζωή όσων τις ακολουθούν ενώ πολλές φορές αποσκοπούν αποκλειστικά στην εκμετάλλευσή σας.» ... και ακολουθεί δελτίο καιρού για τους τάχα 50.000 ΛΑΘΡΟ-μετανάστες που δεν έχουν ούτε τηλεόραση στους καταυλισμούς ... αλλά ούτε έχουμε δει γιγαντοοθόνες της Εταιρίας ΕΡΤ Α.Ε. στην Ελλάδα για να δικαιολογείται το "περίεργο" και άστοχο δελτίο σε αραβική γλώσσα.

Το δελτίο, που μεταδίδεται υποτιτλισμένο στα ελληνικά προβλήθηκε από την Εταιρεία ΕΡΤ1 Α.Ε., αμέσως μετά το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων των 3 μ.μ. και πριν από τον καιρό, ενώ ξανάπαιξε στις 6 μ.μ. και στις 9μ.μ. 

Μην ξεχνάμε ότι όλα τα πληρώνει ο ελληνικός λαός και όχι η εκάστοτε κυβέρνηση!!! ... γιατί και αυτήν την πληρώνει ο ελληνικός λαός .... για να μην ξεχνιόμαστε!

Δείτε το βίντεο...Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen