Freitag, 11. März 2016

Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΒΑΡΟΝΟΣ David de Rothschild ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΧΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΑ


Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΒΑΡΟΝΟΣ David de Rothschild ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΧΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΑ / Η Rothschild Bank ΤΩΡΑ ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ

Η τραπεζική αυτοκρατορία Rothschild είναι γνωστή για την άνομη απόκτηση εγκληματικών οφελών σχεδόν σε κάθε οικονομικό κλάδο του πλανήτη. Θα μπορούσε αναμφισβήτητα να φέρει τον τίτλο μιας από τις πλέον επιτυχημένες ομάδες του συνδικάτου που έχει καταγραφεί στην ιστορία.

Η τραπεζική αυτοκρατορία εκτοξεύτηκε στην κορυφή του πλούτου και της δύναμης προς το τέλος των Ναπολεόντειων Πολέμων. Ο Νάθαν Ρότσιλντ διέδωσε ψευδείς ειδήσεις περί αγγλικής απώλειας στον πόλεμο, προκαλώντας έτσι την υποτίμηση της αγγλικής αγοράς καθώς οι επενδυτές προσπάθησαν ξέφρενα να πουλήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία. Αλλά μόλις η αλήθεια για την αγγλική νίκη μαθεύτηκε, οι τιμές των μετοχών στην αγορά εκτινάχθηκαν στα ύψη, και η οικογένεια Rothschild έγινε μία από τις πλουσιότερες οικογένειες στον κόσμο εν μία νυκτί. 

Από εκείνη τη στιγμή, αυτή η Λερναία Ύδρα της εγκληματικής δραστηριότητας έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον πλανήτη, φέρνοντας οικονομική δουλεία όπου πηγαίνει.

Related The Slavery of Feudalism Replaced with False Capitalism | Financial Feudalism

Για τους αφυπνισμένους, η αυτοκρατορία Rothschild έχει γίνει συνώνυμη με μια κρυφή ομάδα συνδικάτων του εγκλήματος, γνωστά με πολλά ονόματα, όπως Cabal, Illuminati, Σιωνιστές, Νέα Παγκόσμια Τάξη και ούτω καθεξής.

Κάτι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μνημειώδης εξέλιξη είναι αυτό που το Bloomberg ανέφερε στις 4 Μαρτίου. Ότι η Edmond de Rothschild, ένας υψηλού επιπέδου οικονομικός επενδυτικός όμιλος, αποτελεί αντικείμενο έρευνας από τη γαλλική κυβέρνηση για εγκληματική δραστηριότητα.

Η έρευνα των Γάλλων, έχει συνδέσει τον βαρόνο David de Rothschild με την ομάδα Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών των Rothschild που εμπλέκεται στην απάτη συνταξιοδοτικών αποθεμάτων την περίοδο 2005-2008.

Λαμβάνοντας υπόψη τις προφανείς εγκληματικές τακτικές από την παρούσα τραπεζική ελίτ, δεν είναι παράδοξο γιατί μια τέτοια έρευνα δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ στο παρελθόν.

Ίσως αυτό να αποτελεί την ένδειξη κάποιας αλλαγής στον ορίζοντα.

Related The Top of the Pyramid: The Rothschilds, The British Crown and the Vatican Rule The World

Η γαλλική αστυνομία διατάχθηκε να εντοπίσει τον Βαρόνο David de Rothschild, ώστε να δικαστεί για τα εγκλήματά του.

Πηγή - Activist Post

Από τον Matt Agorist

Πέρυσι, ο βαρόνος David de Rothschild παραπέμφθηκε από τη γαλλική κυβέρνηση, αφού είχε κατηγορηθεί για απάτη μέσω ενός προγράμματος , με το οποίο φέρεται να καταχράστηκε μεγάλα χρηματικά ποσά από τους βρετανούς συνταξιούχους.

Πήρε πολλά χρόνια για να έρθει σε πέρας η υπόθεση εναντίον του Rothschild και της εταιρεία του Rothschild Financial Services Group, που παγίδευσε εκατοντάδες συνταξιούχους σε ένα ψεύτικο πρόγραμμα δανεισμού την περίοδο μεταξύ των ετών 2005 και 2008.

Ένας-ένας οι συνταξιούχοι έχασαν τα χρήματά τους και κατέθεσαν μηνύσεις κατά του διαβόητου τραπεζίτη, ξεκινώντας έτσι μια υπόθεση που θα έπαιρνε πολλά χρόνια για να επιτευχθεί κάποια δίωξη.

Τον Ιούνιο, ο δικαστής αθέμιτων σχέσεων Javier Gómez Bermudez με έδρα το Παρίσι, αποφάνθηκε ότι ο Rothschild πρέπει να αντιμετωπίσει μια δίκη για τα εγκλήματά του και διέταξε την τοπική αστυνομία να τον αναζητήσει σε διάφορα αρχοντικά του που έχουν εξαπλωθεί σε όλη την χώρα.

«Είναι ένα καλό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Οι δικαστικές αρχές συμφωνούν τώρα μαζί μας, ότι υπάρχουν αρκετά στοιχεία για να ανακρίνουν τον βαρόνο Rothschild. Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνουν είναι να τον βρουν. Μόλις το κάνουν αυτό, μπορούν να ξεκινήσουν να τον ανακρίνουν. Πρόκειται για μια πραγματική σημαντική στιγμή για κάθε εμπλεκόμενο», είπε ο δικηγόρος Αντόνιο Φλόρες της δικηγορικής εταιρίας Lawbird, στο Olive Press μετά την απόφαση.
«Με λίγα λόγια, ανεξάρτητα από το τι συνέβη με την επένδυση, ο Rothschild διαφήμιζε ένα δάνειο με στόχο τη μείωση του φόρου κληρονομίας, κάτι που αποτελεί παραβίαση της φορολογικής νομοθεσίας», πρόσθεσε.

Ενώ η είδηση πως ένας Rothschild κατηγορείται είναι σίγουρα αξιοσημείωτη, μια ιδιαίτερα σημαντική ανακοίνωση έγινε αυτή την Παρασκευή.

Η γαλλική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για ολόκληρο το ελβετικό υποκατάστημα της τραπεζικής αυτοκρατορίας Rothschild.

Σύμφωνα με το Bloomberg,

Το ελβετικό υποκατάστημα της Edmond de Rothschild είπε, ότι αποτελεί το αντικείμενο μιας γαλλικής έρευνας σχετικά με μία πρώην επιχειρηματική σχέση που διαχειρίστηκε ένας πρώην υπάλληλος.
«Η Edmond de Rothschild (Suisse) SA συμμετέχει ενεργά στην ποινική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη», δήλωσε την Παρασκευή μέσω e-mail, η τράπεζα που εδρεύει στη Γενεύη, «Η τράπεζα αρνείται όλες τις κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί εναντίον της.»

Η Edmond de Rothschild, μια ιδιωτική τραπεζική και διαχείρισης κεφαλαίων εταιρεία, που ιδρύθηκε στο Παρίσι το 1953, επιτηρεί περίπου € 150 δισεκατομμύρια (164.000.000.000$) και διευθύνεται σήμερα από τον βαρόνο Benjamin de Rothschild και τη σύζυγό του Ariane. Το ελβετικό υποκατάστημα αντλεί τις ρίζες του στην εξαγορά της Banque Privee στη Γενεύη το 1965.

Η εταιρεία δεν έχει να κάνει κανένα περαιτέρω σχόλιο αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Οι ανώτεροι υπάλληλοι στη Γενεύη δεν ήταν άμεσα διαθέσιμοι να ανταποκριθούν σε μια τηλεφωνική κλήση από το Bloomberg News, την Παρασκευή.

Η αυτοκρατορία Rothschild έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στη μετακίνηση του πλούτου της παγκόσμιας ελίτ από τους παραδοσιακούς φορολογικούς παραδείσους, όπως Μπαχάμες, Ελβετία και Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι προς τις ΗΠΑ.

Τον περασμένο μήνα, το Free Thought Project ανέφερε τα παραπάνω, και πως έχει καθιερωθεί καθεστώς χαμηλής φορολογίας από τους Ρότσιλντ στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μετά το άνοιγμα μιας πιστωτικής εταιρίας στο Reno της Νεβάδα, η Rothschild & Co, άρχισε να οδηγεί τις περιουσίες των πλουσιοτέρων ατόμων στον κόσμο, εκτός των παραδοσιακών φορολογικών παραδείσων και προς τα τραστ των Rothschild εντός των ΗΠΑ, τα οποία τραστ εξαιρούνται από τις διεθνείς απαιτήσεις υποβολής εκθέσεων.

Η τραπεζική δυναστεία των Rothschild είναι μια οικογένεια που έχει κατηγορηθεί για το κίνημα των πολιτικών νημάτων πολλών διαφορετικών κυβερνήσεων μέσω του ελέγχου που ασκούν σε διάφορα οικονομικά συστήματα σε όλο τον κόσμο.

Ιστορικά, υπάρχουν άφθονα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η οικογένεια έχει χρησιμοποιήσει τη διακίνηση εμπιστευτικών πληροφοριών για να αποφύγει να πληρώσει χρήματα τόσο από δημόσια όσο και από ιδιωτικά κεφάλαια.

Κατά τη διάρκεια της μάχης του Βατερλώ στους Ναπολεόντειους πολέμους, ο Νάθαν Ρότσιλντ ήταν υπεύθυνος για μία από τις παλαιότερες περιπτώσεις «εκμετάλλευσης εμπιστευτικών πληροφοριών», η οποία οδήγησε την οικογένεια Rothschild να καταληστεύσει ένα ολόκληρο τυφλωμένο έθνος. Το 1815, όταν έγινε η μάχη του Βατερλώ , δεν υπήρχαν γρήγορες μέθοδοι επικοινωνίας, όπως έχουμε σήμερα, έτσι, σε περιόδους πολέμου, χρησιμοποιούνταν αγγελιοφόροι για την επικοινωνία . Οι Ρότσιλντ το εκμεταλλεύτηκαν αυτό, έχοντας κατασκόπους στην πρώτη γραμμή της μάχης που θα έδιναν πληροφορίες στην οικογένεια πιο γρήγορα από ότι οι αγγελιοφόροι που χρησιμοποιούνταν από τον στρατό.

Όταν οι Βρετανοί κέρδισαν τον πόλεμο, ο Νάθαν Ρότσιλντ, ήταν φυσικά ο πρώτος που το έμαθε. Έτσι, πήγε αμέσως στο χρηματιστήριο και άρχισε να πουλά τις μετοχές του, ενώ παράλληλα διέρρευσε την πληροφορία ότι νικητές ήταν οι Γάλλοι. Αυτό δημιούργησε έναν πανικό στο χρηματιστήριο και οι επενδυτές σε όλη την επικράτεια της Αγγλίας, άρχισαν μανιωδώς να πουλούν τις μετοχές τους. Με την τιμή όλων των μετοχών να βρίσκεται σε κατακόρυφη πτώση, ο Ρότσιλντ ήταν πλέον σε θέση να αγοράσει το σύνολο της αγγλικής αγοράς στο ελάχιστο της αξίας της. Όταν έφτασε η είδηση πως η Αγγλία ήταν η νικήτρια του πολέμου, η αξία της αγοράς είχε φτάσει στα ύψη και εν μία νυκτί ο Νάθαν Ρότσιλντ αύξησε σε τρομερό βαθμό τον πλούτο της οικογένειάς του, καθιστώντας την ως μία εκ των πλουσιοτέρων οικογενειών στον κόσμο.

Μετάφραση: Μάρη Λιώκη


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen