Sonntag, 21. Februar 2016

ANTAΡKTIKH: Πατριάρχης Κύριλλος "Επικίνδυνη επίσκεψη σε μια ιδανική κοινωνία"Ο επικεφαλής της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Κύριλλος έλαβε πρόσκληση από τον πολικό σταθμό "Bellingshausen" να επισκεφθεί την Ανταρκτική.

Ο Πατριάρχης Κύριλλος είπε ότι η επίσκεψη ήταν επικίνδυνη λόγω της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που συνέβησαν εντός του αεροσκάφους, με

το οποίο ο ιερέας, ταξίδεψε στο
Νότιο Πόλο.

ΡΩΣΙΑ: Mεταφορά της Μυστηριώδους «Κιβωτού του Γαβριήλ» από την Σαουδική Αραβία στην Ανταρκτική


Sorcha Faal,  
Μια συγκλονιστική έκθεση που κυκλοφορεί σήμερα στο Κρεμλίνο η οποία ετοιμάστηκε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Ρωσίας αναφέρει ότι η ξαφνική εκτόξευση χθες δύο δορυφόρων από τις Αερο-διαστημικές δυνάμεις, είναι για την προστασία του πλοίου Ναυτικών Ερευνών της Ομοσπονδίας Admiral Vladimisky που μόλις αναχώρησε από το λιμάνι Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, μετά την φόρτωση επί του σκάφους, ενός μυστηριώδους αντικειμένου που περιγράφεται ως η «Κιβωτός του Γαβριήλ" η σημασία της οποίας θεωρείται τόσο ζωτική ώστε ο Πρόεδρος Πούτιν να διατάξει τα πολεμικά πλοία Varyag που φέρει κατευθυνόμενους πυραύλους, το καταδρομικό η Sovremennyy της κατηγορίας Bystry, το πετρελαιοφόρο Boris Butoma κατηγορίας Chilikin, και το ισχυρό ναυαγοσωστικό Alatau, να συναντηθούν με το Ναύαρχος Vladimisky στο Νότιο Ωκεανό παρέχοντάς την προστασία τους κατά τον πλουν προς την Ανταρκτική, μετά τη λήξη της τρέχουσας αποστολής τους στην
Ινδία.

ZOUGLA: "O πλανήτης αλλάζει ρούχα ... ο καιρός τρελάθηκε ...!"

Θεόδωρος Καρακώστας

Ρεπορτάζ: Χρήστος Μαζάνης

Εξηγήσεις σχετικά με τον ασυνήθιστο για την εποχή καιρό που παρατηρείται φέτος στην Ευρώπη αλλά και στη χώρα μας, δίνουν με συνέντευξή τους στο zougla.gr δύο καθηγητές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ο Θεόδωρος Καρακώστας, διευθυντής του τμήματος μετεωρολογίας και κλιματολογίας αλλά και ο Θεόδωρος Μαυρομάτης, καθηγητής αγρομετεωρολογίας, αποκαλύπτουν πως ο φετινός χειμώνας είναι ο πιο ζεστός των τελευταίων ετών, ενώ εξηγούν και τις επιπτώσεις στη φύση και στις καλλιέργειες που ήδη φαίνονται.

ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟ - Μία επαναστατική πρόταση !!!


ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ N.E.S.A.R.A. - Ο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΗΣ ...

ΝΟΜΟΣ ΝΕΣΑΡΑ - ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ N.E.S.A.R.A. (National Economic Stabilization And Reformation Act) https://sgsnow.files.wordpress.com/2009/01/nesara-change5.gifΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΗΣ

Όλες οι διατάξεις του νόμου έχουν ψηφιστεί από το Κογκρέσο των Η.Π.Α. από τις 9 Μαρτίου του 2000. Ο Πρόεδρος Κλίντον αρχικά αρνήθηκε να υπογράψει το νόμο αυτό ως ότου 4 στρατηγοί μπήκαν στο γραφείο του στο oval office και με πολύ συνοπτικές διαδικασίες ανάγκασαν τον Πρόεδρο Κλίντον να υπογράψει την εγκυρώτητα του νόμου ΝΕΣΑΡΑ στις 10/10/2000.

"ΜΗΝΥΜΑ - Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ N.E.S.A.R.A. ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!"ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ:

- "Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ N.E.S.A.R.A. ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ, ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ TO FEDERAL RESERVE

Joseph Dunford


Benjamin Fulford Οκτώβριος 13, 2015

Ο στρατός των ΗΠΑ, υπό τη νέα ηγεσία του Στρατηγού των Πεζοναυτών Joseph Dunford, έχει βγει με τα όπλα προτεταμένα για να ελευθερώσει το λαό των Ηνωμένων Πολιτειών και τους λαούς της υφηλίου. Σύμφωνα με εντολή του, ο στρατός των ΗΠΑ έχει καταλάβει την κύρια πηγή της εξουσίας του Χαζαρικού όχλου, το Federal Reserve Board. Για να επιβεβαιωθεί αυτό, επισκεφθείτε την αρχική σελίδα του διοικητικού συμβουλίου της Federal Reserve, που δεν είναι

ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ! ΝΕΑ ΓΗ - Η ΑΡΕΤΗ
"ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ! ΝΕΑ ΓΗ - Η ΑΡΕΤΗ"

Η ΝΕΑ ΓΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΤΑΙ:
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΑΡΕΤΗΣ. ΕΑΝ ΕΝΘΥΜΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΙΔΑΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΡΧΙΖΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
ΕΑΝ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΥΓΙΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ.

Κι' όμως αυτά συμβαίνουν στις ΗΠΑ ...

Από: Nicos Kastanias 

Γι' αυτό η υπερδύναμη εξαφανίστηκε από την Μ. Ανατολή, όπου ήμασταν συνηθισμένοι να βλέπουμε τα αεροπλανοφόρα της να κόβουν βόλτες και να επιβάλλουν την πολιτική της..