Freitag, 26. Februar 2016

"Ερντογάν προς Ρώσους: Πώς κάνετε έτσι που σας σκοτώσαμε δύο πιλότους;"Ο ημίτρελος σουλτάνος της Άγκυρας, ο τζιχαντιστής Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, άρχισε το γλύψιμο στη Ρωσία βλέποντας ότι οι μαγκιές του έχουν δρομολογήσει ολοκληρωτική κατάρρευση του τουρισμού στην Τουρκία. Ο ίδιος μάλιστα, με την «εκπληκτική» διπλωματία του, έχει καταφέρει να βάλει απέναντι τους Ρώσους και Αμερικανούς, αν και οι δεύτεροι για λόγους συμμαχίας κρατάνε ακόμα τα προσχήματα.

"Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ (RESET) ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ;"


Silver Doctors: Μας είπαν πως ο χρηματοπιστωτικός και οικονομικός κόσμος θα υποστεί «επαναφορά» αλλά δεν μας είπαν το πότε.
Η προσεχής συνάντηση των G20 αυτό το Σαββατοκύριακο ίσως αποτελέσει την πλατφόρμα για μια μαζική αλλαγή. Θα γυρίσει ο κόσμος την πλάτη του στο δολάριο και τι θα πετύχουμε με αυτό;
Αρχικά θα δούμε μια μαζική υποτίμηση του δολαρίου

Ο Θεόδωρος Αχιλλέας έπαιξε βασικό ρόλο στην δημιουργία του ΝΑΤΟΗ Τουρκία είναι πλέον πασίγνωστο σε όλους ότι αποτελεί τον βασικό "αιμοδότη"- χρηματοδότη των ISIS, Al-Nousra, Jays Al Sigour και όλων των ισλαμιστικών οργανώσεων που δρουν στην Συρία και ήδη στις ΗΠΑ πληθαίνουν οι φωνές που ζητούν την αποπμπή της από το ΝΑΤΟ καθώς εκτρέφει τον ισλαμιστικό κίνδυνο και επιχειρεί να σύρει τον πλανήτη σε έναν Γ' ΠΠ.

Η ΔΙΝΗ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΙΣΙΔΟΣ ΣΤΟ UNTERSBERG ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ VRILL
by Dan Eden
Μετάφραση Nicos Kastanias

Οι Ναζί κατασκεύασαν ένα από τα κύρια οχυρά τους στην περιοχή Berchtesgaden κοντά στο Untersberg, γιατί ήθελαν να έχουν το απόκρυφο πλεονέκτημα της δίνης της Θεάς που ενεργοποιείτο εκεί.

ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΟΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

Στην εργασία αυτή θα παρουσιάσουμε, τα στοιχεία, που αποδεικνύουν, ότι κανένας από τους Πρωθυπουργούς της Ελλάδος, αμέσως μετά την δολοφονία του Καποδίστρια, έως και σήμερα, δεν ήταν Έλληνας Ιθαγενής.
Όλοι ήταν Χαζαροεβραίοι, στενά συνδεμένοι με τα Χαζάρικα κέντρα, (Λονδίνο, Παρίσι, Κωνσταντινούπολη – Φανάρι, Γενεύη, Βενετία, Πίζα, Ύδρα, Κέρκυρα, κ.α.) .

Τώρα LIVE από την Δαμασκό - Η εκεχειρία στην Συρία αρχίζει σήμερα (ώρα Ελλάδος 23.00)

Σήμερα 26.02.2016 τα μεσάνυχτα (23 Uhr CET/MEZ) από τη Διεθνή Ομάδα Στήριξης της Συρίας (ISSG) συμφωνήθηκε κατάπαυση του πυρός στη Συρία. Όλα τα μέρη των συγκρούσεων να καταθέσουν τα όπλα τους. 

«Ενεργειακή ασφάλεια» - Ρωσία Ελλάδα Ιταλία - Δημιουργία νεου διάδρόμο φυσικού αερίου στη Νότια Ευρώπη

"ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ"

ΠΟΥΤΙΝ: "Μόνο ένας τρελός μπορούσε να φανταστεί ότι η Ρωσία επιτίθεται στο ΝΑΤΟ!" (ΒΙΝΤΕΟ)


Απειλές κατά την Ρωσίας και συγκεκριμένα από τον στρατηγό Fhilip Breedlove εξηγούνται με μια φράση: "Τα ίδια, Παντελάκη μου, τα ίδια, Παντελή μου"