Sonntag, 6. März 2016

H ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ


 

Από Nicos Kastanias


"Οι γενετικές επεμβάσεις των στασιαστών της 4ης Αποστολής υπό τον Κρόνο, διαφοροποίησαν τον αρχικό άνθρωπο της Γης μεταλλάσσοντας τον γενετικό του κώδικα, με αποτέλεσμα τον περιορισμό της συχνότητας των δονήσεων του και της ποιοτικής υποβάθμισης του, ώστε να καταστεί πειθήνιο όργανο τους. Τον ρόλο του θεματοφύλακα της διατήρησης του υποβαθμισμένου ανθρώπου, συνέχισαν οι θρησκείες των αποστατών (ο Ιουδαϊσμός και οι παραφυάδες του, Χριστιανισμός, Μουσουλμανισμός κλπ).

"Έκτακτη είδηση,χτύπησαν πριν λίγα λεπτά την Ρωσική πρεσβεία στο Κιέβο,τα ναζί στρατιωτάκια του ΝΑΤΟ,εξαφανισμένη η αστυνομία!" (VIDEO)


Το κλίμα τρόμου που αντιμετωπίζουν οι Ορθόδοξοι στην Ουκρανία, αντικατοπτρίζεται στην επίθεση που δέχθηκε πριν λίγα λεπτά η Ρωσική πρεσβεία στο Κιέβο, όπου οι Ναζί προστατευόμενοι του ΝΑΤΟ, τα έκαναν γυαλιά καρφιά στην κυριολεξία

ΙΔΟΥ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ», είπε ο Σωκράτης όταν αντίκρυσε τους Εβραίους εμπόρους να αποβιβάζονται στον Πειραιά!..

Είναι, πλέον, αδιαμφισβήτητο. Από πολλού και ιδιαίτερα σήμερα η Ελλάς επιχειρείται να μετατραπεί σε δορυφόρο του Σιωνισμού!!! Κατ’ αρχήν του Ισραήλ και στη συνέχεια του φοβερού αυτού αντιπάλου του Ελληνισμού: Του Σιωνισμού! Ο οποίος Σιωνισμός επικυριαρχείται ως γνωστόν από τις εξής αρχές: Υλισμός, Οικονομισμός, Μοναδοποίησις και Εξατομισμός του Ανθρώπου

"Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΝΙΜΠΙΡΟΥ ΚΑΙ Η ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ "ΦΟΙΝΙΞ""


Συγκλονιστικός ο πρόεδρος της END Δρ Λαμπράκης σε όσα αναφέρει δημοσίως για τον Εβραίο Ζαχαρία Σίτσιν και τα ονειροπολήματα του (βλέπε κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας των Σουμερίων) περί πλανήτη Νιμπίρου κλπ.

Προσθέτω τα εξής:

- Η σύναξη περί τα τέλη Δεκεμβρίου 91 ηγετών και 4 πρώην προέδρων των ΗΠΑ στην Ν. Αφρική για να παραβρεθούν δήθεν στην ψεύτικη κηδεία του Μαντέλα, ο οποίος απεβίωσε στις 29 Ιουνίου 2013 και είχε ενταφιαστεί, αποσκοπούσε στο να βρεθεί ένας τρόπος για να μαζευτεί η λεγόμενη "ελίτ" του πλανήτη χωρίς να

Πανικός στους τζιχαντιστές: Λιποτακτούν μαζικά από το "ισλαμικό κράτος"

Στην τρομοκρατική οργάνωση του Ντάες (ισλαμικό κράτος) βασιλεύει η απόλυτη σύγχυση και το χάος. Πολλοί μαχητές της οργάνωσης έχουν καταφύγει στην έρημο από το φόβο θανάτου τους από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς και από τα πυρά του στρατού της Συρίας, που συνεχώς κερδίζει μέρος της επικράτειας,

Το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δεν έχει κατατάξει ακόμα το Ισλάμ στις επιτρεπόμενες θρησκείες !!! (ΒΙΝΤΕΟ)


Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Η κυβέρνηση της Ανγκόλας είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο που είχε το θάρρος να απαγόρευσει το Ισλάμ και κάθε εκδήλωση αυτής της θρησκείας στο
έδαφος της.

AΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ή ΑΛΛΟΙΩΣ "ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ......!"

 

Από Fileas Fong
 
Δεν τολμας να γράψεις κάτι για νέα εποχή μεσώ μηνυμάτων αφύπνισης και το πρώτο που έρχεται σαν ερώτηση είναι : ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΕΛΩ – ΕΧΕΙΣ ?

Η cabal κοντεύει να τα καταφέρει στις ΗΠΑ !!! (ΒΙΝΤΕΟ)


Αυτοί να πολεμήσουν τον Ρώσο; Κομμάτι δύσκολο!
Δείτε το βίντεο εδώ:

"Η Ελλάδα των ψυχών… οι ψυχές των Ελλήνων…"


Η πίστη σε μια ζωή μετά τη ζωή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Ελλάδα και ακρογωνιαίος λίθος για την επίγεια της υπόσταση. Πρώτο παράδειγμα του ρόλου που ανέκαθεν είχε στη ζωή ο κόσμος των κεκοιμημένων είναι η συμμετοχή του στην ίδια τη δημιουργία.

ΗΠΑ: ΚΟΝΒΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ!!

Τι νομίζετε ότι είναι; (Πηγή: Charlene Yazzie)


ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΚΟΝΒΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ!!

Άξιος Έλληνας κατατρόπωσε το State Department! “Δεν σας επιτρέπω να χρησιμοποιείτε τον όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!” (ΒΙΝΤΕΟ)Τους διέλυσε ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης, ο οποίος δεν δίστασε να ορθώσει ανάστημα στο State Department, στριμώχνοντας στη γωνία τον εκπρόσωπο των ΗΠΑ, ο οποίος δεν ήξερε πως να απαντήσει και για αυτό χαμογελούσε αμήχανα.

Ασχολήσου με την ΨΥΧΗ. Τίποτε άλλο δεν έχει νόημα.


Μην χάνεις χρόνο, δεν υπάρχει άλλο περιθώριο. Δεν υπάρχει λόγος πλέον να πιέζεσαι για τίποτα. Μερίμνησε μόνο για τα βασικά σου αγαθά.

Όλα τα άσχημα σύντομα θα λάβουν τέλος. Όλα είναι εικονικά. Μόνο η ψυχή σου είναι αληθινή. Ασχολήσου μόνο με αυτήν. Προετοίμασε τον εαυτό σου ψυχολογικά γιατί θα νιώσεις μοναδικά γεγονότα. Όχι…. Μην τρομάζεις, μην

Η "Επανάσταση" Του Στρατού Μας.


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου,
επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”.

Ο Εθνικός μας εργολάβος, Σωκράτης Κόκκαλης!
Γράφαμε προ ημερών στην Ελεύθερη Ώρα της Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου 2016, στο άρθρο “Κόκκαλης… Κόκκαλης… Κόκκαλης… παντός καιρού”, μεταξύ άλλων τα παρακάτω:

Ήξεραν τι θα γίνει 100 χρόνια μετά


του Αριστοτέλη Βασιλάκη
«Η πτώση της Κωνσταντινούπολης για το έθνος μας, δεν είχε τέτοια σημασία, όπως αυτή η έξοδος του ελληνισμού από ολόκληρη την Ανατολή. Ένα φοβερό πράμα ».Διδώ Σωτηρίου

Η Μικρασιατική καταστροφή αποτέλεσε αναμφίβολα την μεγαλύτερη συμφορά στην ιστορία του νεότερου Ελληνισμού… Τα παραπάνω λόγια της Διδώς Σωτηρίου μπορεί να φαντάζουν λίγο υπερβολικά, αφού το Ελληνικό Έθνος έχει βιώσει και πιο «ηχηρές» ιστορικά συμφορές, όπως είναι η πτώση της Κωνσταντινούπολης, ωστόσο αν προσεγγίσουμε τα ιστορικά γεγονότα, με γεωστρατηγικά και

Επίσκοποι της Καθολικής Εκκλησίας δηλώνουν ανοιχτά και μπροστά τις κάμερες του CNN, τη λατρεία τους στον Σατανά.(ΒΙΝΤΕΟ)

 
ΠΟΤΕ δεν δίσταζαν !!! ............ ΠΟΤΕ δεν κρύφτηκα !!!

Κατά έναν περίεργο τρόπο τώρα έρχονται πολλές πληροφορίες φωτογραφίες
αλλά και οπτικοακουστικό υλικό στο φως της δημοσιότητας για την σκοτεινή πλευρά της αμερικάνικης πολιτικής κάστας (και όχι μόνο όπως θα δούμε παρακάτω) οι οποίοι βέβαιος είναι όλη Εβραϊκής καταγωγής.

ΑΛΚΥΟΝ ΠΛΕΙΑΔΕΣ 10-Συνομωσιες Και Ανεξιχνιαστες Δολοφονιες, Παρακμη Των ... (ΒΙΝΤΕΟ)Ζούμε ένα διάστημα λίμπο-αναμονής, μία εποχή μετάβασης-ανανέωσης προς μία νέα Εποχή, όπου όλα όσα είχαν συγκαλυφτεί-κρυφθεί θα έρθουν στο φως. Αυτό οφείλεται στα φωτόνια-κβάντα που προέρχονται από τον Ήλιο Αλκυόνη των Πλειάδων τα οποία μεταφέρουν μία πολύ ισχυρή και καθοριστική ενέργεια που οι Σκοτεινοί-Πεφωτισμένοι δεν μπορούν να αντέξουν-συλλάβουν και κατά συνέπεια εμφανίζονται όπως ακριβώς είναι στην πραγματικότητα.

REVOLUTIONARY NEW BANKING SYSTEM FOR THE WORLD (Imminent 2016) - NESARA ☼


Ξεσηκώνονται και οι Σέρβοι κατά του ΝΑΤΟ μετά την Βουλγαρία


Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων και χωρών Κ.Α.Κ )

Μετά τις αντιδράσεις στην Βουλγαρία από το εθνικιστικό κόμμα « Ατάκα» εναντίον του ΝΑΤΟ, σύμφωνα με άρθρο στο pentapostagma.gr, με τίτλο: «Άνεμος» αλλαγών στην Βουλγαρία αποτελεί προάγγελο εκδίωξης από τα Βαλκάνια ΕΕ και ΝΑΤΟ ;, τώρα ήρθε και η σειρά της Σερβίας.
Η Επιτροπή Άμυνας και Ασφάλειας του Κινήματος «Πόρτες» της Σερβίας εξέδωσε μια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την διαφαινόμενη προσέγγιση της Σερβίας με το ΝΑΤΟ, αναφέρει σχετικό

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...


Αυτός που βλέπετε στη φωτογραφία είναι ο Αντρέας Γεωργίου γενικός κουμανταδόρος της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας και εγκάθετος του ΔΝΤ.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της κ. Γεωργαντά, οικονομολόγο,πρώην στέλεχος της ΕΛΣΤΑΤ και κυνηγημένη από τις ελληνικές κυβερνήσεις- γιατί άραγε- ο Γεωργίου παραποιεί τα ελληνικά στοιχεία προς όφελος του ΔΝΤ, κυρίως εμφανίζει το

ΜΟΝΑΚΟ: Η "ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ"

ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ: ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.............ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ: ΡΟΚΦΕΛΕΡ, ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΛΠ

Πολλοί εξέφρασαν την επιθυμία να λάβουν μέρος στην συνδιάσκεψη και τους απαγορεύτηκε. Ο πρώτος ήταν ο Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας ο Ναότο Καν, στον οποίον απαγορεύτηκε αυστηρώς να λάβει μέρος. Η δεύτερη ήταν η Κριστίν Λαγκάρντ, στην οποίαν απαγορεύτηκε να εμφανιστεί … Όπως επίσης πολλά μέλη της σπείρας των ναζιστών,

Ποιοι είναι τα ‘’ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ";


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ · ΚΥΡΙΑΚΗ, 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
Μτφρ: Γ. Βουδούρης – 2016-03-06

Dane Arr

Τα "Λευκά Καπέλα» είναι μια αλληγορική αναφορά στους "καλούς" και προέρχεται από την αμερικανική κινηματογραφική παράδοση, σύμφωνα με την οποία οι καλοί καουμπόηδες φορούσαν πάντα άσπρα καπέλα και οι κακοί, (ληστές, ζωοκλέφτες, κακοποιοί, τσιφλικάδες) φορούσαν πάντα μαύρα καπέλα.
Αρχικά αναφερόταν σε μια μυστική ομάδα κυβερνητικών υπαλλήλων (ΗΠΑ) που εργάζονταν προς όφελος του λαού από τα τέλη της δεκαετίας του ενενήντα, αντιστεκόμενοι στην κλίκα. 

Προέρχεται από τις επιστολές που γράφτηκαν από κάποιο άτομο, γνωστό τότε ως ‘’το περιστέρι’’, το οποίο άρχισε να δημοσιοποιεί τον μυστικό νόμο γνωστό ως NESARA, και που αναφέρεται στις πηγές του ως «Λευκά Καπέλα»

Τελειώνει το «Ισλαμικό Χαλιφάτο» στη Ράκκα
ΕΞΕΓΕΡΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ 5 ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΣΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ
Ύψωσαν τη συριακή σημαία (βιντεο)

Από τον περασμένο Οκτώβριο που ξεκίνησε η μεγάλη αντεπίθεση του συριακού στρατού όταν η Ρωσία αποφάσισε να επέμβει δυναμικά για την στήριξη της συριακή κυβέρνησης που μόνη της είχε μείνει να αντιμετωπίζει τους ισλαμιστές και τους πληρωμένους από την δύση στρατιώτες-μισθοφόρους της λεγόμενης αντιπολίτευσης έχουν καταληφθεί πάνω από 50 χωριά πόλεις και κωμοπόλεις στην περιοχή του Χαλεπιού και πλέον ο κυβερνητικός στρατός ξεκινά την αποστολή για την απελευθέρωσης της περιοχής της Ράκκας όπου βρίσκεται και η επονομαζόμενη πρωτεύουσα του ISIS και αυτή η ανακατάληψη δνε θα αργήσει καθώς οπι ίδιοι οι κάτοικοι πλέον έχουν ξεκινήσει να εξεγείρονται κατά του ισλαμικού καθεστώτος.

Μυστικό Ισραηλινό συνέδριο λέει ότι η Ναζιστική γενοκτονία δεν πουλάει πια για την εικόνα του Ισραήλ

Μια διαφάνεια που δημοσιεύθηκε από το NRG από ένα μυστικό Ισραηλινό κυβερνητικό συνέδριο για το πώς να γίνει μάρκετινγκ του Ισραήλ στο εξωτερικό.
Οι προσπάθειες του Ισραήλ να χρησιμοποιήσει ”κορίτσια με μπικίνι” και την Ναζιστική γενοκτονία για να πουλήσει τον εαυτό του στο εξωτερικό δεν λειτουργούν, είπε ο αρχηγός ενός μυστικού συνεδρίου της ”hasbara” – ή προπαγάνδας, της χώρας.

Το συνέδριο συγκλήθηκε στην Ιερουσαλήμ το περασμένο Σαββατοκύριακο από τον Γκιλάντ Ερντάν, τον Ισραηλινό υπουργό σήμερα επικεφαλής των κυβερνητικών προσπαθειών για την καταπολέμηση του παγκόσμιου κινήματος για τα δικαιώματα των Παλαιστινίων.

Δεν υπάρχουν πρόσφυγες στην Ελλάδα μόνο λαθρομετανάστες… Διαβάστε τι ισχύει νομικά

Θα σας εξηγήσω κάποια πράγματα με απλό και όχι νομικίστικο τρόπο για να καταλάβετε τι πραγματικά συμβαίνει και τι ισχύει, σχετικά με το νομικό καθεστώς των προσφύγων.

Το διεθνές και εγχώριο νομικό καθεστώς των προσφύγων είναι δεδομένο και σαφές και το Ελληνικό κράτος τα παραβιάζει ασύστολα και ούτε καν σέβεται τις αποφάσεις των Ανωτάτων Δικαστηρίων όπως θα δείτε παρακάτω

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ..ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ... ΔΕΙΤΕ!...

ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΛΕΥΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ?!

Μέσα στην πολυκομματική προεκλογική αρένα ο ‘μονομάχος’ γιαλατζι αντι-νεοταξιτης Καμμένος ξεχωρίζει την αγωνιστικότητα του και τις ελπιδοφόρες υποσχέσεις του. Κερδίζει με αξιωσημείωτη ταχύτητα τις καρδιές αυτών που θέλουν αλλαγή ριζική κι αυτών που θέλουν να πολεμήσουν το σύστημα όχι μόνο εν Ελλάδι, αλλά και παγκόσμια, καθώς στη μύτη τους έχει ήδη φτάσει η δυσοίωνη οσμή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Έχουν ήδη αρχίσει να συνειδητοποιούν πως ο κόσμος μας κυβερνάται από εκείνες τις σκοτεινές κοινωνίες που κάποτε ανέφερε και ο ίδιος ο Κέννεντυ με αντάλλαγμα μια σφαίρα στο κεφάλι

ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ!!!

Screen Shot 02/03/2016 στις 12.39.18 PM
ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ISIS

Δεν υπάρχει απολύτως καμία αμφιβολία ότι ο πρόεδρος Ομπάμα εσκεμμένα παραβιάζει το Σύνταγμα.