Freitag, 11. März 2016

Είναι στενό το φόρεμα και δεν το θέλω... (ΒΙΝΤΕΟ)


Η Ελληνίδα γιαγιά από τα Πετράλωνα Ηλείας τα λέει έξω από τα δόντια και καλεί τους νέους να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. "Όχι ρε, είναι στενή αυτή ζωή δεν μ' αρέσει"

Αποκαλυπτικές Πτυχές του Majesty Twelve

Το απόλυτο “μυστικό” είναι η μέθοδος ελέγχου μεγάλου αριθμού ηλιθίων με την υπόσχεση ενός “μυστικού” στο οποίο έχουν οδηγηθεί να πιστεύουν ότι, θα τους κάνει έναν από τους “εκλεκτούς”

Κωνσταντίνος Τσάτσος - European Society Price 1970-1980Κάνοντας μια μικρή έρευνα στα αρχεία της πολιτικής συμμορίας που έχει πλήξει την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, διαπιστώνουμε ότι η Τασία Χριστοδουλοπούλου, ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης και οι λοιποί συνεργάτες τους αριστεροί και δεξιοί, δεν είναι οι πρώτοι που έδωσαν γην και ύδωρ στους αφέντες τους

Η συμφωνία με τους Τούρκους για προσφυγικό και βίζα, συνιστά μια μεγάλη απειλή για την ΕυρώπηΤο Κοινοβούλιο της ΕΕ συμφωνεί με το VT(VETERANS TODAY) – Η συμφωνία με τους Τούρκους για προσφυγικό και βίζα, συνιστά μια μεγάλη απειλή για την Ευρώπη

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Σημείωση συντάκτη:[ Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος ώστε το Κοινοβούλιο της ΕΕ να ευθυγραμμιστεί με τη συντακτική θέση του VT σχετικά με το πώς η Τουρκία όχι μόνο εξαπάτησε την ηγεσία της ΕΕ αξιώνοντας περισσότερα κεφάλαια δισεκατομμυρίων για τους πρόσφυγες, λάφυρα για την πολιτική παρέα του Ερντογάν, αλλά και η σχεδιαζόμενη συμφωνία του παρείχε επίσης έναν ύπουλο τρόπο ώστε να απορρίψει κάθε αντίθεση ως προς το να επιταχυνθεί το πρόγραμμα της βίζας και αυτό να ξεκινήσει τον Ιούνιο.

Γι” αυτούς όμως δεν θα ενδιαφερθεί κανένας «φιλάνθρωπος» από εκείνους που μας λένε να βοηθήσουμε τους «πρόσφυγες»


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στους οποίους αναφέρεται η έκθεση του ΟΟΣΑ (Διαβάστε Αναλυτικά Εδώ) δεν πρόκειται να δείτε καμιά αντίδραση από το σύστημα εξουσίας, διαπλοκής και «ενημέρωσης».

Ούτε δακρύβρεχτα στημένα «ρεπορτάζ» με μελοδραματικές μουσικές στα κανάλια, ούτε «φιλάνθρωπες» οργανώσεις και ΜΚΟ εκατομμυρίων να νοιάζονται.

Μια σειρά από στοιχεία οδηγούν προς την Τουρκία.......


ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
......... καθώς το παγκόσμιο δίκτυο της Χαζαρικής μαφίας συνεχίζει να καταρρέει.

Την περασμένη εβδομάδα ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν απείλησε τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ερντογάν ότι θα ‘’επιστρέψει την Κωνσταντινούπολη στην Χριστιανοσύνη και θα προστατέψει την Ρωσική ναυτική ασφάλεια με την απελευθέρωση των στενών των Δαρδανελίων και του Βοσπόρου’’, λένε πηγές του Πενταγώνου. "Αυτό ήταν το σχέδιο ανέκαθεν και τα σύνορα θα επανασχεδιαστούν, η Τουρκία θα εκδιωχθεί από την Κύπρο και θα διαμελιστεί", πρόσθεσαν. Αυτό ίσως να είναι που ώθησε τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου να πετάξει στο Ιράν και να επιδιώξει την ειρήνη μεταξύ των Σουνιτών και των Σιιτών Μουσουλμάνων.

Η κατάρρευση των ιταλικών τραπεζών απειλεί να βυθίσει στο χάος το ευρωπαϊκό χρηματοπιστωτικό σύστημα


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Το ιταλικό τραπεζικό σύστημα είναι ένας «Πύργος της Πίζας» που θα μπορούσε κυριολεκτικά να καταρρεύσει ανά πάσα στιγμή. Και καθώς οι ιταλικές τράπεζες θ’αρχίσουν να πέφτουν σαν ντόμινο, αυτό θα προκαλέσει έναν πρωτόγνωρο οικονομικό πανικό στην Ευρώπη. Έγραψα για τις δυσκολίες στην Ιταλία τον Ιανουάριο, αλλά από τότε, η κρίση έχει επιδεινωθεί. Επί του παρόντος, οι ιταλικές τραπεζικές μετοχές υποχώρησαν κατά 28% από την αρχή του 2016, και, εάν κοιτάξει κανείς μερικές από τις μεγαλύτερες ιταλικές τράπεζες, οι αριθμοί είναι

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ - Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙ BALFOUR ΕΛΗΞΕ (ΒΙΝΤΕΟ)ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ
Το βιβλίο του Σεργκεί Νίλους αποκαλύπτει τα μυστικά σχέδια του διεθνούς σιωνισμού και για την γνησιότητά του λέγονται πολλά…. Οι Σιωνιστές το θεωρούν πλαστό, ενώ οι αντισιωνιστές το θεωρούν γνήσιο. Η συζήτηση όμως είναι περιττή, διότι το ίδιο το βιβλίο, μ’ έναν σατανικό τρόπο προβάλλει την σημερινή θλιβερή πραγματικότητα!

Σύμφωνα με τις Σιωνιστικές πηγές, τα Πρωτόκολλα είναι έργο σκοτεινών παρασκηνίων, που τροφοδοτούν το μίσος εναντίον των Εβραίων. Πως όμως ένα βιβλίο που προβλέπει την πορεία του κόσμου, μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο και ασήμαντο; Πως είναι δυνατόν ένα πλαστό σχέδιο να προωθείται στην εφαρμογή;

Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΒΑΡΟΝΟΣ David de Rothschild ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΧΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΑ


Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΒΑΡΟΝΟΣ David de Rothschild ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΧΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΑ / Η Rothschild Bank ΤΩΡΑ ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ

Η τραπεζική αυτοκρατορία Rothschild είναι γνωστή για την άνομη απόκτηση εγκληματικών οφελών σχεδόν σε κάθε οικονομικό κλάδο του πλανήτη. Θα μπορούσε αναμφισβήτητα να φέρει τον τίτλο μιας από τις πλέον επιτυχημένες ομάδες του συνδικάτου που έχει καταγραφεί στην ιστορία.

Δανεικά ψάχνει η Σαουδική Αραβία: Ξεμένει από μετρητά μετέδωσε το Reuters…


Η Σαουδική Αραβία επιδιώκει τραπεζικό δάνειο της τάξης των 6-8 δισεκ. δολαρίων, δήλωσαν στο Reuters πηγές με γνώση του θέματος, μια κίνηση που θα αποτελέσει τον πρώτο σημαντικό δανεισμό της χώρας από το εξωτερικό εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία.